З Днем народження, Олександре Анатолійовичу Іщенко

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > З Днем народження, Олександре Анатолійовичу Іщенко

11 серпня 2019 року – ще один чудовий привід зустрітися, зателефонувати чи якось інакшим способом висловити свою любов та повагу до старшого викладача кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму факультету фізичного виховання нашого університету Олександра Анатолійовича Іщенка, адже саме у цей день він відзначає чергову річницю своєї з’яви на світ.

Шановний Олександре Анатолійовичу!

У День Вашого народження успіхів у справах, здоров’я в сім’ї, серця, сповненого любові, очей, що світяться від щастя, нових відкриттів, найяскравіших емоцій. Нехай Ваше життя буде, як джерельна вода, нехай ваш життєвий досвід завжди допомагає нам. Усіх земних благ вам, миру, достатку і благополуччя.

Бажаємо, аби багато років із щоденним черговим сходом сонця Ви прокидалися з доброю думкою, кожен день зустрічали з радісною усмішкою. Хай серце не втомиться мріяти і любити, нехай душа наповнюється щастям і втіхою, нехай якомога частіше трапляються дива і теплі зустрічі з дорогими людьми. Хочемо, аби кожна задумана Вами мрія здійснювалася. І нехай нескінченним буде запас бажань, але кожне з них – заповітним.

Нехай у домі завжди будуть старі і вірні друзі, улюблені діти і онуки, щоб тиша в ньому не наставала ніколи. Дивіться на прожиті роки тільки з посмішкою!

З повагою колеги та студенти, увесь факультет фізичного виховання

Leave a Reply