Команда університету здобула друге місце на олімпіаді з безпеки життєдіяльності – наші вітання!

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології > Команда університету здобула друге місце на олімпіаді з безпеки життєдіяльності – наші вітання!

Скарбничка перемог нашого університету поповнилася новим здобутком. У п’ятницю, 19 лютого 2021 року, на базі Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) в місті Ірпінь, Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області, Навчально-наукового інституту інформаційних технологій УДФСУ, кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки відбулася IV обласна онлайн-олімпіада з навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності» серед закладів IIV рівнів акредитації міста Києва та Київської області.

Відстоювати честь рідного університету в олімпіаді під керівництвом викладачів кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології до Ірпеня вирушили: студенти групи Фк-41 факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Аліна Леончук та Діана Чечко (керівник – кандидат історичних наук, доцент Світлана Горденко); студент групи ЦТ-11 факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Денис Костенко та студентка групи ІКТР-21 факультету історичної і соціально-психологічної освіти Софія Шарабар (керівник – старший викладач Тамара Єрічева) та студентка групи СО-12 факультету фінансово-економічної і професійної освіти Карина Шевчук (керівник – кандидат історичних наук, старший викладач Юрій Козубенко).

«Цьогоріч олімпіада з безпеки життєдіяльності відбулася в дистанційному режимі, тож студенти, на жаль, були позбавлені традиційної екскурсії у стінах Національного університету державної фіскальної служби України. Не зважаючи на це, завдяки чудовій організації, захід пройшов успішно. Наші студенти проявили високий рівень знань та заслужено здобули почесне командне ІІ місце» – коментує Юрій Козубенко.

Вітаємо сковородинівців з вдалим початком другого семестру. Бажаємо успіхів у всіх подальших починаннях!

Прес-служба кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології

Leave a Reply