Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Вікторія Царук знову в лідерах міжнародного турніру з армрестлінгу – наші вітання

Царук змагання 131 жовтня 2020 року в столичному музеї братів Кличків, що розташований у НСК «Олімпійський» відбувся традиційний міжнародний турнір із рукоборства «Відкритий кубок Києва», організаторами якого була професійна ліга армрестлінгу України (PAL Ukraine). Переяслав та його університет в турнірі представляла майстер спорту міжнародного класу із сумо, член збірної команди Київщини та Збірної України з сумо, викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму факультету фізичної культури спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Вікторія Царук. Відомо, що вона здобула два «срібла» в боротьбі на праву й ліву руки (категорія понад 65 кг).

У своєму коментарі для порталу «Переяслав City» Вікторія Петрівна зазначила:

Через пандемію цьогоріч було обмаль турнірів з армрестлінгу. Можливо, тому на «Відкритий кубок Києва» з’їхалися найсильніші й найтитулованіші рукоборці з України й Польщі. Особливо велика конкуренція була серед чоловіків. Під час поєдинків і перебування в залі учасники, судді й організатори були в захисних масках, – прокоментувала Вікторія Царук. – Цього року я вперше балотувалася до Переяславської міської ради. Увесь жовтень був присвячений виборчому процесу, а не тренуванням. Тому два «срібла» не розчарували, а стали для мене приємним сюрпризом. До того ж на змаганнях дізналася, що входжу в трійку лідерів міжнародного об’єднаного рейтингу професійних атлетів.

Зазначимо, що приємним бонусом для призерки стали подарунки від спонсорів: ексклюзивні медалі, спортивна екіпіровка бренду «Peak Sport», спортивне харчування.

Царук змаганняПринагідно, відеозапис турніру можна переглянути на ютуб-каналі PAL Ukraine.

Радіємо цьому спортивному здобутку разом з призеркою, та зичимо аби ця перемога стала для Вікторії Петрівни ще однією відправною точкою для нових великих звершень і досягнень, хорошим стимулом і мотиватором для участі у нових конкурсах та змаганнях, які неодмінно повернуться до свого сталого режиму проведення після пандемії. Прагніть, старайтеся, досягайте й вірте в себе!

Нагадаємо, у вересні Вікторія Царук розповідала нам про свою участь в телевізійному шоу «Хто зверху?» та поділилася закулісся знімального процесу. Раптом прогавили – неодмінно прочитайте тут!

Прес-служба університету, за матеріалами Переяслав City

Leave a Reply