З Днем народження, дорога Катерино Сергіївно Вариводо!

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > З Днем народження, дорога Катерино Сергіївно Вариводо!

Буквально вчора кандидат історичних наук, доцент кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології Катерина Варивода гідно відстояла честь факультету фізичного виховання на першому в історії університету танцювальному шоу «Skovorodance 2019», а вже сьогодні, 6 грудня 2019 року, напередодні світлого православного свята свого імені, відзначає День народження.

Люба Катерино Сергіївно!

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди сьогоднішньої та прийдешньої святкової днини у Вашому життєвому календарі. Ми знаємо та любимо Вас як неймовірно чарівну та привітну особистість, здібну та непересічно-ерудовану викладачку та науковця, людину світлої вдачі та кришталевої душі. Колеги та студенти й справді захоплюються та щиро люблять вас, позаяк лише однією своєю появою у авдиторії ви одразу ж піднімаєте настрій, адже маєте рідкісну здатність, може й самі того не помічаючи, прикрасити навіть найсірішу днину, та – що головне для педагога – змотивувати своїх студентів та навіть колег до ще більшого саморозвитку та набуття нових компетенцій. Констатуємо, що нам надзвичайно пощастило працювати з Вами в одному колективі!

У неймовірно прекрасний день вашого народження зичимо повсякчас бути такою ж життєрадісною і неймовірною, як нині. Бажаємо великого успіху в житті, світлого шляху і виключно хороших людей поруч. Нехай у Вас завжди буде веселий блиск в очах і багато планів на майбутнє. Хай веселкою з неба спускається щастя, відбиваючись яскравими гранями радості і посмішок у краплях роси. А на ніжних сонячних промінцях нехай буде нанизана ніжність і любов, заповнюючи душу і запалюючи Ваші чудові очі іскрами, бо веселка дива виникає при сплетінні крапель сонця, щастя і несподіванки водночас!

Нехай будь які неприємні дрібниці, які можуть траплятися в людському житті, обходять вас боком, а якщо й трапляються, то в жодному разі не викликають смутку й розчарувань, натомість стаючи вдалим уроком та стимулом для подальшого успішного та щасливого життєвого поступу.

Хочемо, аби усі щирі слова, які ви почуєте протягом цих святкових днів, неодмінно та як найповніше здійснилися. Вдалого святкування!

З любов’ю та повагою колеги та студенти, увесь факультет фізичного виховання

та кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології

Leave a Reply