Ви не в змозі цього пропустити – факультет фізичного виховання збирає випускників, студентів та викладачів alma-mater на своє 30-річчя

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси факультету > Ви не в змозі цього пропустити – факультет фізичного виховання збирає випускників, студентів та викладачів alma-mater на своє 30-річчя

26 листопада 2019 року о 11:00 у актовій залі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» розпочнеться концерт з нагоди святкування 30-річчя факультету фізичного виховання. Обіцяємо, що буде надзвичайно цікаво!

Організатори анонсують, що урочисте зібрання відбудеться за участі призерів олімпійських ігор, чемпіонів Європи, світу, України, майстрів, заслужених майстрів, майстрів спорту міжнародного класу спорту з УШУ – школа Андрія Коваля (Роман Рева, Людмила Темна, Артем Суонг та ін.); бальних танців – школа Олександра Яночка (Владислав Ніколаєнко, Анастасія Онищенко та ін.). На Вас чекають фрагменти поєдинків боксу, вільної, класичної боротьби, сумо, акробатики, гімнастики. І це далеко не все – вокальна програма, виступ учасників КВК, а також художнє читання.

Нагадуємо, що факультет фізичного виховання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» був створений в 1989 р. Сьогодні контингент студентів складає 735 осіб (із них 445 – на денній формі навчання, 290 – на заочній).

Прес служба факультету фізичного виховання

Leave a Reply