Наші люди всюди: Факультет фізичного виховання зміцнив спортивний імідж університету у Чернівцях

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Наші люди всюди: Факультет фізичного виховання зміцнив спортивний імідж університету у Чернівцях

Нещодавно, 25-26 жовтня 2019 року, колектив викладачів факультету фізичного виховання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відвідав своїх колег у Чернівецькій області. Візит було ініційовано студентами-заочниками нашого університету, які живуть у Кіцманському районі й запропонували своїм наставникам скласти залік на профпридатність з міні-футболу.

Поза як на штучному майданчику Берегомета було гаряче, трохи більше «припекло» команді студентів та їх друзям-тренерам, які поступилися з рахунком 1:6, а викладачі отримали міцне «зараховано». Молодші колеги-чернівчани дивувалися, де в нас береться командна спритність і в чому полягає секрет прудкості зрілих викладачів? На ці запитання шановний кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент, заступник завідувача кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму Володимир Степаненко відповів: «Ми часто тренуємося, розучуємо різноманітні комбінації й науково-обґрунтовано використовуємо нашу таємну зброю – авторську вітамінізовану біодобавку «Діана». Із надією на те, що учні заочників-тренерів, учителів та працівників спортивної галузі цього регіону стануть студентами нашого факультету дружна місія подалася до міста Чернівці.

У славетному Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича сковородинівців зустріли наче рідних – для них провели захоплюючу екскурсію університетом та містом, яка справила на нашу делегацію неповторне враження. Нині вони запрошують усіх читачів цієї статті до Чернівців: «Не тягніть, їдьте в гості. На теренах України є чимало університетів, але такий змістовно-красивий та історично й архітектурно багатий – лише тут!».

Міні-футбольний поєдинок між дружніми університетами розпочали кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету фізичної культури та здоров’я людини Ярослав Зорій та доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри фізичної культури та основ здоров’я Юрій Мосійчук. До слова, Ярослав Богданович за два дні до того захистив докторську дисертацію, а Юрій Юрійович – близько 100 разів призначався суддею Чемпіонату України з футболу в УПЛ.

По закінченню гри сковородинівці прийняли спільне комюніке про нерозголошення її результату, і сподіваються, що господарі на них не образилися.

Факультет фізичного виховання у особі декана Віктора Куйбіди дякує професору, доктору фізико-математичних наук, ректору Чернівецького національного університету Роману Петришину, професору, доктору історичних наук, першому проректору Василю Балуху, кандидату педагогічних наук, доценту, декану факультету фізичної культури та здоров’я людини Ярославу Зорію та доктору педагогічних наук, професору, завідувачу кафедри фізичної культури та основ здоров’я Юрію Мосійчуку, за чудовий прийом та радість спілкування з колегами!

[mpc_quote preset=”” layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”” author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба факультету фізичного виховання” quote_font_preset=”” quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”950″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”” mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”18″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”АВТОР” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Leave a Reply