Стань першим у традиційних змаганнях приурочених Всесвітньому дню туризму

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси факультету > Стань першим у традиційних змаганнях приурочених Всесвітньому дню туризму

З року в рік, у двадцять сьомий день вересня відзначається Всесвітній день туризму. Не секрет, що туризм формує активну життєву позицію людини, сприяє вихованню моральних якостей особистості: взаємопідтримки, взаємодопомоги, організованості й дисципліни. У туристичних походах молодь загартовує свій організм, зміцнює здоров’я, розвиває витривалість, здобуває багато нових навичок, уміння орієнтування на місцевості. Саме туризм пробуджує в людині радість до життя, служить загартуванню й підвищує життєдіяльність організму.

За доброю традицією, з нагоди цього свята, 26 вересня 2019 року на території спортивної бази «Переяславль» відбудуться змагання зі спортивного туризму серед збірних команд курсів ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди». Урочисте відкриття змагань о 10:00.

За довідками звертатися на кафедру спортивних дисциплін, ігор та туризму (ауд. №104), або до головного судді змагань, кандидата наук з фізичного виховання та спорту, доцента Ігоря Анатолійовича Палатного:+380 (50) 740 42 39; +380 (93) 690 13 73.

Прес-служба факультету фізичного виховання

Leave a Reply