Вітаємо з Днем народження Наталію Анатоліївну Харченко

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Вітаємо з Днем народження Наталію Анатоліївну Харченко

Сьогодні, 15 вересня 2019 року, День народження святкує викладач, старший лаборант кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Наталія Анатоліївна Харченко.

Дорога Наталіє Анатоліївно!

Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров’я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення у всіх починаннях. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі та близькі люди. Зичимо, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили радість і задоволення.

Хай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаємо бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти й, головне, любити і бути коханою.

Щиросердно бажаємо Вам успішної трудової діяльності, цілеспрямованості у всіх починаннях, високих показників і прогресивних здобутків. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта і любов, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато сповнених корисними справами і земними радощами років.

З повагою, професорсько-викладацький склад кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології,
студентський колектив, адміністрація вишу

Leave a Reply