Слова вітань з нагоди Дня народження линуть Юрію Олександровичу Гріненку

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Слова вітань з нагоди Дня народження линуть Юрію Олександровичу Гріненку

Сьогодні, 11 вересня 2019 року, День народження святкує кандидат медичних наук, доцент кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», директор Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни Юрій Олександрович Гріненко.

Шановний Юрію Олександровичу!

Ваш широкий діапазон знань та інтересів, працьовитість і відданість справі, організаторські здібності, тверда життєва позиція здобули визнання й повагу серед колег та громадськості.

У цей святковий день дозвольте побажати Вам багатих років міцності душевної та тілесної, здоров’я, нових творчих здобутків і наснаги в усіх починаннях. Нехай Вас завжди супроводжують оптимізм, удача, стійкість духу, доля завжди буде прихильною до Вас, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки! З роси і води, шановний Юрію Олександровичу.

З повагою, професорсько-викладацький склад кафедри медико-біологічних дисциплін
і валеології, студентський колектив, адміністрація вишу

.

Leave a Reply