Щирі вітання з нагоди Дня народження Віталія Валентиновича Поліщука

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Щирі вітання з нагоди Дня народження Віталія Валентиновича Поліщука

Сьогодні, 5 вересня 2019 року, День народження святкує кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Віталій Валентинович Поліщук.

Шановний Віталію Валентиновичу!

Бажаємо, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі! Нехай у справах будуть супутниками енергійність, цілеспрямованість, справедливість та бажання допомогти ближньому. Хай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, доля завжди буде прихильною до Вас, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

Бажаємо Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя та радості, впевненості у завтрашньому дні. Хай щедро сіється добром і достатком Ваш життєвий шлях, любов’ю повниться серце, завжди поруч будуть вірні друзі та здійсняться найзаповітніші мрії.

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply