Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > У День народження Олегу Миколайовичу Джусу

Четвер, 8 серпня 2019 року – черговий і чудовий привід потішити увагою кандидата педагогічних наук, професора кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму факультету фізичного виховання університету Олега Миколайович Джуса – у нього сьогодні день народження.

Дорогий Олеже Миколайовичу!

Ми безмежно поважаємо Вас за те, що Ви вмієте вистояти в будь-якому життєвому бою, ніколи не знаєте поразок і розчарувань, постійно прагнете тільки до кращих результатів і свого щастя, ніколи не забуваєте про своїх улюблених людей і з кожним днем наповнюєте своє життя та життя всіх, хто живе, працює, навчається поруч з Вами світлом радості і надії.

У день Вашого народження від душі бажаємо Вам не втрачати форми і оптимізму, досягати всіх цілей і великих перемог, не сумніватися у своїх силах і вірити в удачу, ставити особисті рекорди і просто бути щасливою людиною. Зичимо і надалі лишатися сильним, спритним, сміливим і непереможним в рамках спорту, цілеспрямованим, справедливим, коханим і щасливим в рамках життя. Бажаємо завжди горіти бажанням перемоги і успіху, впевнено йти тільки вперед.

Нехай кожне Ваше досягнення наближає Вас до заповітної мрії, а Ваше особисте життя було сповнене добрих емоцій і щирих почуттів. Високих результатів і красивих перемог!

Професорсько-викладацький та студентський колективи факультету фізичного вихованя,
адміністрація вишу

Leave a Reply