Вітання з нагоди Дня народження Володимира Михайловича Степаненка

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Вітання з нагоди Дня народження Володимира Михайловича Степаненка

Сьогодні, 2 серпня 2019 року, День народження святкує кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент, заступник завідувача кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Володимир Степаненко.

Шановний Володимире Михайловичу!

Насамперед, зичимо Вам міцного богатирського здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Бажаємо щастя, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди. Зичимо, щоб цей день запам’ятався як один з найкращих у Вашому житті. І щоб звичайні дні також були по-особливому сповнені приємними моментами і позитивом.

Нехай усі привітання, які сьогодні пролунають, обов’язково втіляться у життя! Бажаємо Вам великого людського щастя, поваги та любові від рідних і близьких, а також успіхів у всіх справах як на роботі, так і в побуті.

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply