Магістр факультету фізичного виховання Антон Мамітько розміняв «бронзу» на «золото» міжнародної проби!

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Магістр факультету фізичного виховання Антон Мамітько розміняв «бронзу» на «золото» міжнародної проби!

Можливо, читаючи назву, Ви подумали, що магістр факультету фізичного виховання нашого університету Антон Мамітько продовжив справу середньовічних алхіміків і започаткував бізнес з перетворення кольорових сплавів на благородні метали. Але це не так, адже 15 червня 2019 р. в м. Отепя (Естонія) відбулися Міжнародні змагання з тріатлону IRONMAN 70.3. На цьому етапі учасники змагалися за 50 путівок на чемпіонат світу.

Відтак, наш Антон завершив ці змагання з результатом 4 год 31 хв 53 с, виборовши тим самим І місце серед чоловіків віком від 18 до 24 років і увінчавши свої груди золотою медаллю. Тим самим, наш земляк виборов право представляти Україну на Чемпіонаті світу з тріатлону, який відбудеться 7 вересня 2019 р. у м. Ніцца (Франція). Слід відмітити, що ця нагорода личить йому личить більше, ніж попередня – бронзова з Міжнародних змагань «Слов’янська хвиля» у місті Переяслав-Хмельницький (результат – 4 год 34 хв 32 с).

Антоне! Готуйтеся «на повну катушку» – трішки схудніть, адже у Франції чекатиме незвичний для Вас гірський велоетап. Факультету конче необхідне медальне золото, а те, що Ви «Золотий магістр» – нам мало.

Молимося за здоров’я, прибутки спонсорів «SEMEX» і усі Ваші і наші майбутні спортивні успіхи!

Віктор Куйбіда,
декан факультету фізичного виховання, професор

Leave a Reply