Викладач Віктор Григорович Курочкін отримав урядову відзнаку

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Викладач Віктор Григорович Курочкін отримав урядову відзнаку

У 2019 році хокей на траві відзначає 45-річний ювілей України. З цієї нагоди, нещодавно, доцента кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму факультету фізичного виховання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», голову Комітету по змаганнях Федерації хокею на траві України Курочкіна Віктора Григоровича було нагороджено почесною грамотою Міністерства молоді та спорту України за вагомий особистий внесок у розвиток хокею на траві в Україні, популяризацію здорового способу життя, сумлінну працю, професіоналізм та відданість справі.

Окрім цього, за рішенням ради Федерації хокею на траві України від 21 лютого 2019 року Віктора Григоровича була нагороджено відзнакою з нагоди 45-річчя хокею на траві в Україні.

Від імені керівництва ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», професорсько-викладацького та студентського колективів факультету фізичного виховання, зокрема кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму факультету фізичного виховання, сердечно вітаємо Віктора Григоровича з почесними нагородами. Ми пишаємося, що маємо у нашому колективі такого талановитого тренера, наставника багатьох поколінь сковородинівських спортсменів.

Вікторе Григоровичу, ми переконані, що ця висока відзнака додасть Вам ще більшого стимулу для спрямування своєї професійної, спортивної діяльності. Зичимо Вам міцного здоров’я, негасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні поставлених завдань та нових здобутків у роботі.

за інформацією прес-служби факультету фізичного виховання

 

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” fgm_image_lightbox_size=”large” images=”1207,1206″]

Leave a Reply