Кришталевий глобус кращої біатлоністки світу у аспірантки факультету фізичного виховання Олександри Кононової!

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Кришталевий глобус кращої біатлоністки світу у аспірантки факультету фізичного виховання Олександри Кононової!

Другий день змагань заключного етапу Кубку світу із зимових видів спорту серед спортсменів з вадами здоров’я в м. Саппоро, Японія (14.03.2019 р.) для Олександри Кононової знову виявився успішним. Вона виграла золото у біатлоні на спринтерській дистанції 6 км з двома вогневими рубежами.

У підсумку загального річного заліку Олександру визнано кращою біатлоністкою в світі! За найкращі показники та досягнення минулого сезону в біатлоні їй вручили нагороду − «Кришталевий глобус»!

Гордимося Вами і завжди підтримуємо успішний тандем спортсменки і тренера − Олександри Кононової та Анатолія Заведєєва! Дякуємо, що за кілька днів після звитяги Ви з «Хрещеною мамою» − Марією Віниченко були в університеті!

Від колективу факультету фізичного виховання декан, професор Віктор Куйбіда 

.

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” fgm_image_lightbox_size=”large” images=”1175,1174,1173,1172,1171,1170,1169,1168,1167″]

Leave a Reply