Линуть вітання з Ювілеєм Андрію Анатолійовичу Пивовару!

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Линуть вітання з Ювілеєм Андрію Анатолійовичу Пивовару!

Педагогічний та студентський колективи ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» щиро вітають з Ювілеєм заступника декана факультету фізичного виховання з виховної роботи, кандидата наук з фізичного виховання і спорту, доцента, та заступника завідувача кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту з наукової роботи Андрія Анатолійовича Пивовара.

Вельмишановний Андрію Анатолійовичу!

 У цей святковий день ми зичимо Вам здоров’я, щастя і добробуту, великих успіхів і здобутків у всіх справах і починаннях, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і колег.

Від душі бажаємо Вам не втрачати форми і оптимізму, досягати всіх цілей і великих перемог, не сумніватися у своїх силах і вірити в удачу, ставити особисті рекорди і бути безмежно щасливою людиною. Нехай кожен Ваш день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!

З повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету,
факультет фізичного виховання

Leave a Reply