Уже завтра відбудеться першість УГСП з легкоатлетичного кросу до Дня працівників освіти

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси факультету > Уже завтра відбудеться першість УГСП з легкоатлетичного кросу до Дня працівників освіти

У середу, 2 жовтня 2024 року о 13:00 на стадіоні університету відбудеться особисто-командна першість Університету Григорія Сковороди в Переяславі з легкоатлетичного кросу, присвячена Дню працівників освіти.

З метою привітання працівників освіти з професійним святом, популяризації легкої атлетики серед студентської молоді та виявлення кращих легкоатлетів університету.

До участі у змаганнях, які, з року в рік, покликані популяризувати легку атлетику серед студентської молоді та виявляти кращих легкоатлетів університету, запрошуються студенти I-IV курсів бакалаврського рівня, студенти магістратури факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, а також студенти інших факультетів університету.

За повідомленням організаторів, програма змагань передбачає проведення кросу на дистанції 500 метрів для дівчат та 1000 метрів для юнаків. Переможці особистої першості визначать за найкращим результатом. Переможці та призери будуть нагороджені почесними грамотами та грошовими преміями.

Головним суддею змагань призначено доцента кафедри спортивних дисциплін, ігор і туризму, кандидата в майстри спорту Володимира Мовчана.

Загальне керівництво змаганнями здійснює організаційний комітет. Безпосереднє проведення змагань з легкої атлетики покладено на кафедру спортивних дисциплін і туризму. Приходьте та підтримайте традиційний захід!

 

 Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я