Сковородинівці Андрій Шкабара і Владислав Ємець серед призерів матчевої зустрічі з легкої атлетики серед молоді U-23 у польському Кракові

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Сковородинівці Андрій Шкабара і Владислав Ємець серед призерів матчевої зустрічі з легкої атлетики серед молоді U-23 у польському Кракові

20 липня 2024 року у польському Кракові відбулася матчева зустріч з легкої атлетики серед молоді U-23 серед команд з Польщі, України, Угорщини й Чехії. Серед учасників й студенти факультету фізичної культури, спорту та здоров`я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Андрій Шкабара і факультету технологічної і математичної освіти Владислав Ємець.

Повідомляється, що особливо відзначився сковородинівець Шкабара який з результатом у 15,50 м. виборов бронзову нагороду з потрійного стрибка з новим особистим рекордом. Саме такий результат потрібен для потрапляння на Чемпіонат Європи в норвезький Берген у 2025 році.

«Цим стрибком Андрій поліпшує власний рекорд на 28 сантиметрів, що дає йому змогу посісти 3 сходинку п’єдесталу пошани», – прокоментував тренер Сергій Лісовський у своєму Facebook.

Ще одним успіхом стала срібна медаль Владислава Ємця. Він здобув її в естафетному бігу 4х100 м (40,44 с), а також посів 5 місце в бігу на 100 м (10,77).

Підсумовуючи, українці посіли третє місце у командному заліку, виборовши вісім золотих, вісім срібних і десять бронзових медалей і відзначилися двома особистими рекордами.

Безумовно матчева зустріч в Кракові стала чудовою можливістю для молодих талантів продемонструвати свої здібності та здобути цінний досвід на міжнародній арені. Їхні успіхи надихають та підкреслюють важливість підтримки спорту та розвитку молодих талантів в Україні. Університет Григорія Сковороди в Переяславі пишається своїми студентами!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я