Першокурсник УГСП Єгор Якушенко став чемпіоном континентальної першості U-20 на чемпіонаті з греко-римської боротьби у Сербії

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Першокурсник УГСП Єгор Якушенко став чемпіоном континентальної першості U-20 на чемпіонаті з греко-римської боротьби у Сербії

3 липня, першокурсник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Єгор Якушенко (97 кг) став чемпіоном континентальної першості U-20 на чемпіонаті у Сербії.  

Повідомляється, що у фінальному поєдинку у ваговій категорії до 97 кг він здолав німецького борця Даріуса Кєфера, продемонструвавши неабияку силу, майстерність та стійкість.

Це – не єдина медаль для української збірної. Бронзову нагороду у категорії до 82 кг здобув Рамазан Пашаєв, здолавши в «малому» фіналі нейтрального спортсмена з росії Алана Тотрова.

Бронзову медаль у ваговій категорії 82 кг виборов Рамазан Пашаєв, здолавши в «малому» фіналі нейтрального спортсмена з росії Алана Тотрова.

Відзначимо, що одразу дві українські борчині мають шанс завоювати медалі 4-го липня. Аїда Керімова (50 кг) вийшла у фінал чемпіонату Європи U-20. У «бронзовому» фіналі боротиметься Олександра Рибак (68 кг).

Українські борці продовжують боротьбу за перемогу, демонструючи силу та майстерність на чемпіонаті Європи U-20. Їхня перемога на чемпіонаті Європи U-20 свідчить про високий рівень підготовки та прагнення до досконалості. Бажаємо їм успіхів у подальших змаганнях та нових перемог на світовій арен. Сковородинівська родина вітає Єгора Якушенка з перемогою та зичить нових спортивних звитяг!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я