Переяславські спортсмени не втомлюють радувати нас своїми перемогами

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Переяславські спортсмени не втомлюють радувати нас своїми перемогами

7-9 лютого 2019 року у місті Сумах відбувся Чемпіонат України у приміщенні серед дорослих та молоді. Раді повідомити про нові перемоги спортсменів нашого закладу вищої освіти.

Студентка магістратури факультету фізичного виховання Яна Качур здобула перемогу в бігу на 60 м. з результатом 7,39 с. та виконує норматив для участі у Чемпіонаті Європи у приміщенні, який відбудеться 1-3 березня 2019 року у місті Глазго (Велика Британія).

У секторі зі штовхання ядра серед молоді перемагає студентка 2 курсу факультету фізичного виховання Тетяна Кравченко з результатом 14,81 м.

Серед жінок зі штовхання ядра срібна медаль у викладача кафедри спортивних дисциплін, ігор та туризму Анни Самолюк (15,56 м.), а серед чоловіків – у випускника нашого університету Віктора Самолюка, що також виборов срібло з результатом 19 м. 49 см.

Вітаємо наших спортсменів, а також висловлюємо подяку за підготовку тренеру – викладачу кафедри спортивних дисциплін, ігор та туризму Анатолію Ананійовичу Самолюку.

Прес-служба факультету фізичного виховання

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”1132,1131,1130,1129″]

Leave a Reply