«Пам’ять крізь рух»: 3-4 жовтня в УГСП відбудеться велопробіг пам’яті видатного педагога та спортсмена Івана Петренка

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси кафедри спортивних дисциплін і туризму > «Пам’ять крізь рух»: 3-4 жовтня в УГСП відбудеться велопробіг пам’яті видатного педагога та спортсмена Івана Петренка

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі вдев’яте запрошує студентів, викладачів та всіх охочих взяти участь у велопробігу пам’яті видатного педагога та спортсмена, доцента кафедри теорії та методики фізичного виховання, майстра спорту з велоспорту Івана Григоровича Петренка.

Захід відбудеться 3-4 жовтня 2024 року і стане символічним вшануванням багаторічної роботи майстра велосправи на благо університету та розвитку велосипедного спорту в Україні.

Іван Григорович був не лише висококваліфікованим викладачем, але й пристрасним популяризатором здорового способу життя. Його досягнення у велоспорті надихнули багатьох студентів і колег. Тому цей велопробіг є не тільки спортивною подією, але й можливістю віддати шану людині, яка залишила яскравий слід у серцях тих, хто його знав.

Старт велопробігу – о 13:00. Учасники проїдуть за мальовничим маршрутом довкола Переяслава. Планується, що він охопить Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав», заїзд до річкового порту та набережної Дніпра та інші неймовірно красиві локації.  Заїздом до місця останнього спочинку Івана Григоровича буде вшанований його довгий і плідний шлях у спорті та педагогіці.

Для участі у велопробігу необхідно подати заявку в аудиторії №104 корпусу №2 університету. Збір учасників запланований на 3 жовтня 2024 року до 10:00 у туристичному класі.

Закликаємо всіх охочих долучитися до цієї спортивної події, яка об’єднує пам’ять, спорт і спільнотоутворення.

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я