Сковородинівці в команді «Переяслав» здобули V місце на Чемпіонаті України з триатлону 70.03 MSUBARU TRIATMAN SERIES

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Сковородинівці в команді «Переяслав» здобули V місце на Чемпіонаті України з триатлону 70.03 MSUBARU TRIATMAN SERIES

31 серпня 2024 року поблизу Києва (у с. Підгірці, Обухівський район – прим.авт.) пройшов Чемпіонат України з триатлону 70.03 MSUBARU TRIATMAN SERIES. Серед учасників були студенти факультету фізичного виховання і здоров’я, зокрема четвертокурсник Рустам Черепанов, магістр Денис Могильний та декан факультету Віктор Куйбіда які виступили за естафетну команду «Переяслав». У підсумку вона посіла 5 місце і продемонструвала свій найкращий результат.

Позиції переяславців у триатлоні лишаються незмінними: декан Віктор Куйбіда долав етап  плавання у 1900 метрів, на велосипедному етапі у 90 кілометрів переяславців відстоював Рустам Черепанов, а на біговому етапі у 21 км. – Денис Могильний.

У підсумку, спільними зусиллями, команда показала 6-й результат серед усіх 26 естафет та 5-е місце серед чоловічих команд, здолавши дистанцію за 4 години 22 хвилини. Це найкращий час різних естафетних команд з Переяслава за всі роки цих змагань.

«З гіршим результатом команда Переяслава кілька разів посідала призові місця, але цьогоріч рівень представництва та конкуренції суттєво зріс», – ділиться у соцмережах декан факультету.

Слід зазначити, що випускник факультету Руслан Саулко всі три етапи проходив самостійно і посів 29 місце серед 76 учасників своєї вікової категорії та серед 200 учасників загалом.

Колектив факультету фізичної культури, спорту і здоров’я висловлює щиру вдячність родині Саулко за організаційну та фінансову підтримку, велошколі «Промінь» м. Біла Церква і ДЮСШ м. Переяслава за тренувальну підготовку спортсменів.

 

Пресцентр факультету фізичного виховання і здоров’я