На війні загинув випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Денис Ящук

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > На війні загинув випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Денис Ящук

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі з великим болем сповіщає про загибель свого випускника, майстра спорту України міжнародного класу з боксу, чемпіона України, призера Європи та багаторічного члена національної збірної команди України Дениса Ящука. Він віддав своє життя, захищаючи нашу державу від російського агресора.

Ящук народився у місті Нетішин на Хмельниччині, де розпочав свою блискучу боксерську кар’єру й був вихованцем боксерського клубу «Максим». Він виступав у ваговій категорії до 52 кг, отримав звання Майстра спорту міжнародного класу, входив до складу національної збірної та «Українські отамани».

Тривалий час він навчався та тренувався у Броварському училищі фізичної культури та спорту, представляючи Київщину на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. За спогадами сковородинівців він відзначався життєрадісністю, позитивним настроєм та міцним, залізним характером. В УГСП Ящук завершив бакалаврат, цього літа отримав диплом спеціаліста.

Ми висловлюємо глибоке співчуття рідним та близьким Дениса. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях.

Просимо всіх небайдужих підтримати родину Дениса у цей складний час перерахувавши кошти на карту ПриватБанку дружині Дениса, Аліні Ящук, за номером 4149 4991 5191 0989 або зробити внесок у відкриту банку. Усі зібрані кошти будуть передані родині Дениса.

Денис Ящук залишиться в наших серцях як справжній герой, захисник і наш випускник. На жаль, його син буде рости без батька, але ми впевнені, що пам’ять про подвиги його тата назавжди залишиться з нами. Вічна пам’ять і слава Денису Ящуку!

 

 Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я