Збірна України з волейболу увійшла до Ліги націй-2025: у її складі є сковородинівець

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Збірна України з волейболу увійшла до Ліги націй-2025: у її складі є сковородинівець

Збірна України з волейболу в складі якої випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Євген Кісілюк завершила турнір «European Golden League 2024» з неймовірними досягненнями.

Повідомляється, що українці продемонстрували свій високий рівень гри на світовій арені і здобули чемпіонство в «European Golden League 2024» та посіли IV місце в «Volleyball Challenger Cup 2024». Наразі, завдяки цим досягненням, Україна займає 14 місце в рейтингу FIVB з 196 балами.

Це історичний момент тому, що завдяки цим тріумфам наша команда здобула право вперше в історії України виступити у Лізі націй. Це відкриває нові горизонти для розвитку українського волейболу на міжнародній арені.

Вітаємо збірну України з волейболу з чудовим досягненням! Ваші перемоги – натхнення для всіх. Бажаємо нових яскравих перемог і великих звершень на міжнародній арені.!

Нагадаємо, що раніше 16 червня 2024 року Євгеній Кісілюк був визнаний найціннішим гравцем фінального матчу Золотої Євроліги-2024.

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я