Сковородинівці здобули медалі на Чемпіонаті України з легкої атлетики

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Сковородинівці здобули медалі на Чемпіонаті України з легкої атлетики

З 28 по 30 червня 2024 року у місті Львові, вперше за роки незалежності, відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих і молоді. Участь в змаганнях, серед близько тисячі спортсменів з усіх куточків України, взяли й сковородинівці: викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму Віктор Самолюк і студенти факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Аліна Хакало, Яна Басай, Андрій Шкабара.

Варто зауважити, що у колі учасників була низка найтитулованіших українських легкоатлетів: Юлія Левченко, Ірина Геращенко, Анна Рижикова, Марʼяна Шостак, Олег Дорощук, Андрій Проценко, Катерина Табашник.

Гарні тренування дали чудові результати:

  • Викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму Віктор Самолюк здобув бронзову медаль у штовханні ядра серед чоловіків.
  • Зі штовхання ядра серед молоді студентка 4 курсу ФФКСіЗ Аліна Хакало посіла 5 місце.
  • Срібну медаль на дистанції 100 м з\б завоювала студентка 3 курсу Яна Басай.
  • У секторі зі стрибків у довжину студент 3 курсу Андрій Шкабара посів 4 місце.

Також зазначимо, що випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Гліб Піскунов став переможцем змагань у метання молоту серед чоловіків.

Це чудовий результат, який свідчить про високий рівень підготовки наших спортсменів та тренерів. Вітаємо сковородинівців з цими здобутками та бажаємо їм нових перемог!

 

Пресцентр факультету кафедри спортивних дисциплін і туризму