Зупинилося серце захисника, випусника університету Руслана Селезньова: його жорстоко вбила цивільна людина

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Зупинилося серце захисника, випусника університету Руслана Селезньова: його жорстоко вбила цивільна людина

З великим сумом Бориспільський ліцей імені Павла Чубинського сповістив про смерть вчителя фізкультури Руслана Селезньова. Випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я боронив Україну у лавах її захисників, проте загинув внаслідок жорстокого вбивства цивільною людиною…

У Борисполі пригадують, що Руслан був справжнім Героєм, відданим своїй рідній країні і готовим захищати її від будь-яких загроз. Його життя було відірвано від нього надто рано, і ця втрата надзвичайно важка для всіх, хто знав і поважав Руслана.  Вбивство Селезньова – це велика втрата для його рідних та друзів, і для нас – сковородинівців.

Нині зупинилося серце воїна, педагога, людини з великим та чуйним серцем… Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся не лише сім’ї, а й усі, хто знав Руслана Феодосійовича.

Сковородинівська родина, рідний факультет висловлює щирі співчуття родині полеглого з приводу гіркої втрати турботливого сина, гарного чоловіка й люблячого батька.

У цю гірку мить ми поділяємо з вами горе й схиляємо голови в глибокій скорботі перед великим гідним чином Героя – людини, яка в складну для країни мить стала в обороні рідної землі. Ми у невідплатному боргу перед його пам’яттю.

Провести Руслана Селезньова у його останній земний шлях можна буде в прийдешню середу, 5 червня 2024 року, о 10:00 год. на Книшовому меморіально-парковому комплексі у місті Борисполі. Вічна пам’ять!

 

Пресслужба університету