Попри повітряні тривоги студенти УГСП Владислав Бухов, Марія Дивак та Даніїл Ткаченко продемонстрували відмінні результати та вибороли перемоги у Чемпіонаті України з плавання

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Попри повітряні тривоги студенти УГСП Владислав Бухов, Марія Дивак та Даніїл Ткаченко продемонстрували відмінні результати та вибороли перемоги у Чемпіонаті України з плавання

У період з 5 по 8 травня 2024 року, у Броварах на базі фізкультурно-оздоровчого закладу «Плавальний басейн «Купава» відбувся Чемпіонат України з плавання. Участь у цій події взяли спортсмени чи не з усіх регіонів нашої Батьківщини. Серед них помітно вирізнялися студенти факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, які здобули відмінні результати.

Змагання проводились з метою популяризації плавання, підвищення рівня спортивної майстерності плавців, виявлення спортсменів-кандидатів до Національної збірної команди України з плавання, визначення рівня розвитку плавання в країні й підведення підсумків роботи серед спортивних організацій.

У зв’язку з повітряними тривогами, спортсмени кілька разів змушені були чекати продовження змагань у бомбосховищі. Однак сковородинівцям таки вдалося зробити свій спортивний чин вдалим та результативним:

  • Владислав Бухов (магістр І року навчання) – І місце на дистанції 50 метрів вільним стилем, з результатом 0:21.91 хвилин; І місце на дистанції 50 метрів батерфляй, з результатом 0:23.19 хвилин та ІІ місце на дистанції 100 метрів вільним стилем, з результатом 0:49.78 хвилин.
  • Даніїл Ткаченко (ІV курс) –  І місце на дистанції 100 метрів на спині, з результатом 0:55.68 хвилин та І місце на дистанції 50 метрів на спині, з результатом 0:25.88 хвилин.
  • Марія Дивак (ІІІ курс) – VІІ місце на дистанції 50 метрів вільним стилем, з результатом 0:27.33 хвилин та ХIV місце на дистанції 100 метрів вільним стилем, з результатом 0:59.91 хвилин.

Сковородинівська родина вітає наших студентів з такими чудовими результатами! Нехай здобутки слугують поштовхом для подальших досягнень та спортивних звершень. Пишаємось вами!

Нагадаємо,  17 лютого 2024 року, студент УГСП Владислав Бухов, завдяки шаленому фінішному ривку, приніс першу в історії українського спорту медаль чемпіона світу з плавання на 50-метрівці вільним стилем. Пресслужба університету аж ніяк не могла оминути цієї вагомої події в житті сковородинівця та поспілкувалась з ним в рамках відеопроєкту «Код сковородинівця».

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я