Студентка факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Тетяна Соха виборола перемогу на Кубку Європи з сумо

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Студентка факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Тетяна Соха виборола перемогу на Кубку Європи з сумо

13 та 14 квітня 2024 року в Польському містечку Сувалкі  відбулась яскрава спортивна подія Кубок Європи з сумо. Серед його переможців студентка IV курсу факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Тетяна Соха.

Участь у змаганнях взяли понад 120 найкращих сумоїстів з шести країн Європи, зокрема Грузії, Італії, Норвегії, Чехії, Польщі та України (Тетяна Соха увійшла до її складу – прим.авт.). Подія стала важливим етапом у підготовці спортсменів до майбутнього Чемпіонату Європи у Греції.

Тетяна стала переможницею змагань у своїй ваговій категорії та виборола срібну нагороду в абсолютній першості серед дівчат. Перемога стала свідченням високого рівня підготовки спортсменки та ефективної роботи її тренера старшого викладача кафедри спортивних дисциплін і туризму, Заслуженого тренера України Сергія Безкоровайного.

Спортсмени вдячні Збройним Силам України за можливість тренуватися і змагатися, а сковородинівська родина щиро вітає Тетяну Соху та її тренера  з високою нагородою європейського ґатунку. Неймовірно пишаємося, що в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі навчаються такі талановиті особистості. Бажаємо спортсменці та її тренеру подальших спортивних перемог!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я