Сковородинівці продемонстрували виняткові результати на Всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичних метань: вітання переможцям

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Сковородинівці продемонстрували виняткові результати на Всеукраїнських змаганнях з легкоатлетичних метань: вітання переможцям

З 6 по 7 квітня 2024 року на навчально-тренувальній базі у Конча-Заспі відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань. Серед його переможців викладачі факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віктор Самолюк і Анна Самолюк та здобувачі Аліна Хакало та Андрія Васюхно.

Повідомляється, що цей захід став справжнім святом спорту, що згуртувало найкращі спортсмени з усієї країни у проявленні своєї майстерності та атмосфері змагального процесу за звання найкращих.

У секторі зі штовхання ядра серед чоловіків, перемогу виборов викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Віктор Самолюк. Його перемога була не лише результатом таланту, але й продуктом наполегливої роботи та великого досвіду в цій дисципліні.

Серед жінок викладачка кафедри спортивних дисциплін і туризму Анна Самолюк здобула срібну нагороду та продемонструвала високий рівень техніки та виняткову фізичну силу.

Поміж молоді на змаганнях відзначилася студентка IV курсу факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Аліна Хакало. Вона здобула перемогу як у метанні диску, так і у штовханні ядра, тим самим підтвердивши свою відмінну фізичну форму та технічні навички. Її виступ був прикладом великого потенціалу для майбутніх спортивних звершень.

Також варто відзначити виступ у секторі зі штовхання ядра серед юніорів й студента І курсу факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Андрія Васюхно,  який посів четверте місце. Попри юний вік спортсмен вже демонструє свій потенціал і здатність до досягнення великих результатів у майбутньому.

Безумовно, ці змагання принесли незабутні враження та високий рівень спортивної конкуренції. Учасники продемонстрували свою майстерність, відданість спорту та бажання досягати нових висот, а глядачі отримали багато позитивних емоцій та натхнення від спортивних звершень українських атлетів.

Сковородинівська родина щиро вітає спортсменів та бажає подальших успіхів, а також нових спортивних звершень. Хай ваша майстерність завжди знаходить відгук у серцях глядачів та буде прикладом для молодшого покоління спортсменів.

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я