На базі УГСП відбудеться майстер-клас для вчителів фізичної культури Нової української школи з Київщини: на що чекати від заходу його учасникам

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси факультету > На базі УГСП відбудеться майстер-клас для вчителів фізичної культури Нової української школи з Київщини: на що чекати від заходу його учасникам

Цієї п’ятниці, 5 квітня 2024 року на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі під патронатом Департаменту освіти і науки Київської обласної військової адміністрації, за співініціативи КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» й факультету фізичної культури, спорту і здоров’я відбудеться майстер-клас для вчителів фізичної культури Нової української школи чи не з усієї Київщини.

Захід відбудеться у змішаному форматі – початок о 10:30 в залі «Innovation Training & Tech Transfer Center» (корпус №1, 114 аудиторія) для учасників, які долучаться наживо, та он-лайн на платформі «Zoom».

Повідомляється, що своїм досвідом поділяться представники Білоцерківського, Бориспільського та Бучанського районів. Серед інших про активізацію рухової діяльності учнів 5-х класів засобами рухливих ігор на уроках фізичної культури НУШ в аспекті свого досвіду розповість вчитель фізичної культури Полого-Вергунівського ліцею (Ташанської ОТГ) Сергій Степаненко.

Буде чим поділитися і представникам факультету фізичної культури, спорту і здоров’я. «Теорія і методика викладання стрітболу» – так звучатиме тема досвіду, який не лише проговорять доцент кафедри спортивних ігор Сергій Сембрат та старший викладач Ірина Юзковець, а й наочно продемонструють у ході практичного заняття. Її можна буде переглянути у он-лайн форматі о 12:00 на facebook-сторінці факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП.

УГСП радо відчиняє свої двері на зустріч новим досвідам, здобуткам та перспективам. Зголошуйтесь до участі в заході що є однією із родзинок серії майстер-класів та педагогічних студій, які впродовж року втілює КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів».

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я