Представники факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП вибороли першість у турнірі з шахів пам’яті В’ячеслава Чорновола в Переяславі

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Представники факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП вибороли першість у турнірі з шахів пам’яті В’ячеслава Чорновола в Переяславі

У суботу, 23 березня 2024 року, у шаховому клубі Переяславської ДЮСШ відбувся турнір з шахів пам’яті В’ячеслава Чорновола. У змаганнях взяли участь 18 шахістів з міста та району віком від 6 до 82 років. Серед учасників та призерів – представники кафедри спортивних дисциплін і туризму факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

І місце у турнірі, який проходив за швейцарською системою в сім турів (10 хв + 5 секунд на хід), здобувши 5 перемог і 2 нічиї, виборов старший викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму Університету Григорія Сковороди в Переяславі  Олександр Гордієнко. ІІ місце, набравши 5,5 очок, посів доцент кафедри спортивних дисциплін і туризму Олександр Півень. ІІІ місце набравши 5 очок, відповідно, розділили Михайло Ануфрієнко і Володимир Музика.

Шановні переможці, дорогі колеги та наставники!

Сковородинівська родина від щирого серця вітає вас з заслуженою перемогою у цьому престижному турнірі. Ваші досягнення у світі шахів свідчать про високий рівень вмінь, наполегливість та стратегічний розум. Ваші переможні ходи на шаховій дошці відзначаються не лише технічною вправністю, але й глибоким розумінням гри, вмінням аналізувати та приймати важливі рішення.

Цей турнір не лише свідчить про ваші індивідуальні здібності, але й про вашу відданість шаховій спільноті та пам’яті видатного В’ячеслава Чорновола.

Нехай ця і майбутні ваші перемоги будуть постійним джерелом натхнення для нових досягнень, а ваші шахові стратегії завжди будуть тактично непереможними.

 

Пресцентр кафедри спортивних дисциплін і туризму