На війні загинув другокурсник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Віталій Варченко

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > На війні загинув другокурсник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Віталій Варченко

Сьогодні у Черкасах попрощалися з полеглим захисником, студентом ІІ курсу заочної форми навчання факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталієм Варченком, який загинув від рук ворогів під час оборони своєї Батьківщини.

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я запам’ятає Віталія як здібного сумлінного студента, який невпинно працював над своїм освітнім та спортивним розвитком, став до лав Збройних Сил України у час, коли над Україною нависла найвища загроза і стала найбільша потреба.

Ще кілька днів тому Віталій ділився своїми думками з друзями та рідними у соціальних мережах з нагоди другої річниці з моменту повномасштабного вторгнення російських військ на територію України:

Віталій Варченко залишиться у наших серцях як символ сили, вольових здібностей і доброти. Переживаючи цю втрату, висловлюємо найщиріші слова співчуття його дружині та дітям, усім хто знав полеглого.

Підтримати родину полеглого у цю тяжку годину втрати можна за реквізитами: 4149 4390 4679 5443 (Варченко Олена)

Вічна пам’ять і слава спочилому Воїнові – дяка за його Святий Чин!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я