Викладач Олександр Гордієнко став переможцем чемпіонату Переяслава із швидкісних шахів

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Викладач Олександр Гордієнко став переможцем чемпіонату Переяслава із швидкісних шахів

У суботу, 24 лютого 2024 року, у Переяславі відбувся чемпіонат із швидкісних шахів дванадцятьох спортсменів з Переяславщини. Його переможцем став старший викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Олександр Гордієнко.

За повідомленням інтернет-видання «Переяслав City», турнір проходив у шаховому класі Переяславської ДЮСШ, що в будівлі ліцею імені Володимира Мономаха. За умовами змагань, так як це були швидкісні шахи, контроль часу становив 10 хв на партію + 5 секунд на хід.

Як розповів тренер-викладач із шахів Переяславської ДЮСШ Василь Гречко, поділу на вікові категорії на чемпіонаті не було, тож троє дітей і дев’ять дорослих спортсменів змагалися на рівних. Ініціаторами проведення турніру стали самі шахісти.

Переможцем чемпіонату Переяслава із швидкісних шахів став Олександр Гордієнко, викладач дисципліни спортивна гімнастика в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі – він набрав 6 очок в семи турах. Наші вітання переможцю!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я