Вікторія Царук отримала звання Заслуженого майстра спорту України з сумо: щиро вітаємо із цим визнанням

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Вікторія Царук отримала звання Заслуженого майстра спорту України з сумо: щиро вітаємо із цим визнанням

У понеділок, 8 січня 2024 року, майстер спорту міжнародного класу, генеральний секретар Федерації сумо України, член збірної команди Київської області та Збірної України з сумо та за сумісництвом викладачка кафедри спортивних дисциплін і туризму факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Вікторія Царук отримала почесне звання Заслуженого майстра спорту України з сумо.

Спортсменка поділилася враженнями із пресслужбою університету, розповіла про свій шлях до цього вагомого спортивного визнання:

«Усе життя я прагнула до цього, і це визнання стало гарним завершенням на порубіжжі 2023 й 2024 років. Я чітко усвідомлювала, що якщо завершувати кар’єру, то тільки зі званням Майстра Спорту України, або поки не закінчувати. Дуже приємно відчувати, що досягла поставленої мети. Тепер планую розвиватись на новій посаді та йти тільки вперед. Вдячна всім, хто підтримував та вірив у мене протягом цього шляху. Це велика відповідальність і великий стимул продовжувати працювати над собою».

Царук зізналася, що момент отримання цього звання був для неї особливим – змішані почуття, від сліз до ейфорії. Поступово до неї прийшло усвідомлення того, що вона досягла.

Зазначимо, що звання Заслуженого майстра спорту України – це найвище спортивне звання, яке присуджують спортсменам, які зробили вагомий внесок у досягнення українського спорту

Закінчення цього етапу в кар’єрі Вікторії Царук виявилося винятковим досягненням, свідченням беззаперечної відданості та професіоналізму. Відзначивши свої досягнення.

Університет Григорія Сковороди в Переяслав, факультет фізичної культури, спорту і здоров’я, кафедра спортивних дисциплін і туризму вітають Вікторію із цим почесним званням. Її наполеглива праця, відданість та талант надихають інших.

Бажаємо їй подальших успіхів у подальших викликах, щасливого та насиченого життя, а також нових вершин у спортивних досягненнях. Вікторія Царук – гідність та гордість українського спорту, сковородинівського університету!

 

Пресслужба університету