На базі УГСП відбувся Відкритий кубок Переяславщини з футзалу: його співорганізатором стала кафедра спортивних ігор

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини кафедри спортивних ігор > На базі УГСП відбувся Відкритий кубок Переяславщини з футзалу: його співорганізатором стала кафедра спортивних ігор

У неділю, 3 грудня, у спортивному залі Університету Григорія Сковороди у Переяславі, за співініціативи кафедри спортивних ігор факультету фізичної культури, спорту і здоров’я та футбольного клубу «Матадор» відбувся турнір з футзалу серед дітей – Відкритий кубок Переяславщини серед дітей 2017 року народження.

Змагання відбувалися з метою популяризації дитячо-юнацького футболу, залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, виявлення перспективних футболістів та профорієнтація абітурієнтів Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Їм головним суддею був Юрій Кривенко. Переможців визначали із двох груп за коловою системою: команди які зайняли перші та другі місця в групах грали півфінальні ігри (1-2; 2-1); команди які зайняли треті місця в групах грали за 5-6 місце. Переможці півфіналів грали за перше місце, переможені – за третє місце.

Усі ігри тривали 2 тайми по 10 хв. (перерва між таймами 5 хв.). За перемогу команді нараховували 3 очки; нічию – 1 очко; поразку – 0 очок. Місця команд визначали за кількістю очок набраних у всіх матчах.

Як повідомили на сторінці факультету фізичного виховання, у турнірі взяли участь шість команд з Київщини та Черкащини. Перемогу здобула команда «Юність» із міста Черкаси, друге місце посіла команда «Чайка» з Вишгорода, «бронзу» виборола вишгородська команда «Діназ».

«Такі спортивні події допомагають дітям розвивати свої спортивні здібності, показують важливість командної роботи та виховують справжню любов до спорту»– зазначають на кафедрі спортивних ігор та дякують юним гравцям і їх тренерам завдяки яким і відбулася ця феєрія атмосфери спортивної боротьби, запеклого духу і чудового проведення часу.

Переконані, що хтось із юних спортсменів точно присвятить життя футболу, засяє на світових аренах, вчитиме дітей як нині вчать їх самих, а може й підніме у своїх руках Золотий м’яч!

 

Пресцентр кафедри спортивних ігор