В УГСП відбудеться відкритий чемпіонат університету з шахів: до участі запрошено як сковородинівців так і гостей закладу

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси кафедри спортивних дисциплін і туризму > В УГСП відбудеться відкритий чемпіонат університету з шахів: до участі запрошено як сковородинівців так і гостей закладу

У прийдешню середу, 8 листопада 2023 року за ініціативи кафедри спортивних дисциплін і туризму факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі у 313 аудиторії (ІІІ поверх головного корпусу університету) відбудеться відкритий чемпіонат університету з шахів. Початок о 14:00.

За повідомленням організаторів до участі запрошено усіх охочих здобувачів, викладачів та співробітників, гостей закладу. Умовою участі є наявність  не нижче ніж 2-го розряду у шахах. Також очікується на прибуття гостей із Березані – поза іншим, захід матиме ще й профорієнтаційну мету. Головним суддею стане викладач Олександр Гордієнко, головним секретарем – Олександр Півень.

Також за мету і завдання заходу організатори ставлять популяризація гри в шахи серед студентської молоді; виявлення кращих фахівців факультету та збірних команд; підвищення спортивної майстерності та набуття змагального досвіду; відбір команди для участі у першості України.

Відомо, що змагання проводитимуть за коловою або швейцарською системою (залежно від кількості учасників, по 15 хв. кожному в 7 турів). Переможців та призерів виявлятимуть в особистій першості за найбільшою кількістю набраних очків, а в разі рівної кількості очок – за додатковими показниками.

Переможців відкритого чемпіонату буде відзначено грамотами Університету Григорія Сковороди в Переяславі та цінними подарунками за підтримки профспілкового комітету.

Заявки на участь у змаганнях подаються на кафедру спортивних дисциплін і туризму до 14:00 8 листопада 2023 року.

Приходьте аби безпосередньо поспостерігати за захоплюючими поєдинками, підтримати колег та друзів, або ж зміряти свої сили з іншими любителями шахів нашої альма-матер.

Пресцентр кафедри спортивних дисциплін і туризму