«Напівзалізні люди» – серед сковородинівців: спортсмени УГСП здобули бронзову медаль Чемпіонату України з тріатлону на олімпійській дистанції

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > «Напівзалізні люди» – серед сковородинівців: спортсмени УГСП здобули бронзову медаль Чемпіонату України з тріатлону на олімпійській дистанції

Команда з Переяслава виступила на олімпійській дистанції, її представили: тренер ДЮСШ, магістр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП Денис Могильний (біг 10 км), випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП Руслан Саулко (велопробіг 40 км) та декан факультету фізичної культури, спорту і здоров’я УГСП Віктор Куйбіда (плавання 1 км 500 м).

Відмітимо, що на першому етапі Чемпіонату України з триатлону «Напівзалізна людина» (плавання ‒ 1,9 км, велогонка ‒ 90 км та біг ‒ 21 км) у Вінниці команда SEMEX BULL виборола ІІІ місце.

У ході другого етапу кожен учасник переяславської команди поліпшив попередні власні результати (плавання ‒ 29 хв. 16 с. велопробіг ‒ 1 год. 5 хв., біг ‒ 36 хв.), але цього було недостатньо для перемоги над чемпіонами з Білої Церкви та срібними призерами з Одеси.

Учасники змагань вдячні Semex Alliance Ukraine за організацію та матеріальну підтримку команди.

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я