У ході XVII Всеукраїнської конференції на ФФКСЗ обговорили шляхи модернізації сфери фізичної культури і спорту у сучасному суспільстві

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини кафедри спортивних ігор > У ході XVII Всеукраїнської конференції на ФФКСЗ обговорили шляхи модернізації сфери фізичної культури і спорту у сучасному суспільстві

25 травня на факультеті фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбулася XVII Всеукраїнська науково-практична конференція «Шляхи модернізації функціонування сфери фізичної культури і спорту у сучасному суспільстві».

З вступним словом до учасників звернувся проректор з наукової роботи Вячеслав Різник, який відзначив, що навіть в такий непростий для країни час науковці займаються своєю справою, продовжують традиції та обмінюються досвідом.

Надалі декан факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Віктор Куйбіда запросив до виступів доповідачів.

Конференція проходила за трьома напрямками (секціями):

  • теоретико-методичні основи фізичного виховання в закладах освіти;
  • актуальні проблеми розвитку спортивних ігор;
  • актуальні проблеми розвитку туризму в закладах освіти.

Варто відмітити, що до участі в конференції долучилися науковці з навчальних закладів таких міст як Полтава, Суми, Черкаси і Київ.

У ході роботи секцій було обговорено багато проблемних питань та запропоновано шляхи їх вирішення. Крім того, науковці розглянули можливі варіанти модернізації галузі фізичної культури і спорту у сучасному суспільстві.

Щиро дякуємо викладачам кафедри спортивних ігор за організацію та проведення заходу, а також всім учасникам конференції за активну участь.

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я