Кращі у боксі й греко-римській боротьбі: дайджест спортивних успіхів сковородинівців

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > Кращі у боксі й греко-римській боротьбі: дайджест спортивних успіхів сковородинівців

Попри повномасштабну агресію російської федерації на території України сковородинівські спортсмени досягають перемог та визнання на загальнодержавній та європейській арені. Пропонуємо вашій увазі новий дайджест травневих перемог сковородинівців – студентів та випускників факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

З 3 по 8 травня в м. У́сті-над-Ла́бою (Чехія) відбувся 53-й міжнародний елітний турнір з боксу серії «Гран-прі» за участі національної збірної України. У ваговій категорії 92 кг був представлений вихованець Броварської школи боксу, учень Олександра Поліщука, магістр-випускник Дмитро Ловчинський. Він дійшов до півфіналу, де поступився представнику Норвегії і виборов бронзову медаль цього представницького турніру.

З 10 по 13 травня у Львові на Кубку України змагалися борці класичного стилю, а на Чемпіонаті України борці та борчині вільного стилю. Спільні змагання борців зібрали понад 400 найсильніших спортсменів та спортсменок з усієї України.

Переможцями та призерами Кубку України з греко-римської боротьби 2023 року стали студенти та випускники факультету фізичної культури, спорту і здоров’я. У ваговій категорії 82 кг бронзову медаль завоював Іван Чмир (3 курс); у ваговій категорії 87 кг бронзову медаль виборов Микита Алєксєєв (4 курс); у ваговій категорії  77 кг срібну медаль здобув  Ельмар Нуралієв (випускник); у ваговій категорії 63 кг золоту медаль виборов  Олександр Грушин (випускник).

Вітаємо студентів, випускників та тренерів з чудовими результатами та бажаємо подальших перемог у житті та спорті.

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я