Студенти УГСП Владислав Бухов, Марія Дивак і Даніїл Ткаченко здобули вісім медалей на Чемпіонаті України з плавання

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Студенти УГСП Владислав Бухов, Марія Дивак і Даніїл Ткаченко здобули вісім медалей на Чемпіонаті України з плавання

У Броварах з 4 по 7 травня 2023 року проходив ліцензійний Чемпіонат України з плавання. У зв’язку з повітряними тривогами, спортсмени кілька разів змушені були чекати продовження змагань у бомбосховищі. Однак вихованцям факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі все одно вдалося продемонструвати чудові результати.

Щиро вітаємо призерів та переможців змагань:

  • Владислава Бухова (4 курс) – І місце на дистанції 50 метрів вільним стилем, з результатом 22:01 хвилин, та ІІ місце на дистанції 100 метрів вільним стилем, з результатом 50:03 хвилин.
  • Марію Дивак (2 курс) – ІІ місце на дистанції 100 метрів вільним стилем з результатом 57:15 хвилин; ІІ місце на дистанції 50 на спині з результатом 29:77 хвилин та ІІ місце на дистанції 50 метрів вільним стилем з результатом 26:71 хвилин.
  • Даніїла Ткаченка (3 курс) – ІІ місце на дистанції 50 метрів на спині з результатом 25:77 хвилин, ІІ місце на дистанції 100 метрів на спині 55:7 хвилин та ІІІ місце на дистанції 100 вільним стилем з результатом 50:29 хвилин.

За підсумками змагань тренерська рада Федерації плавання України визначила склади команд на всі офіційні міжнародні змагання 2023 року та запропонувала зміни до штатної збірної команди України з плавання до кінця поточного року.

Вітаємо наших спортсменів з таким чудовим результатом і бажаємо подальших успіхів й нових перемог!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я