Викладачі кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології провели профорієнтаційну зустріч для випускників-ліцеїстів у Яготині

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології > Викладачі кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології провели профорієнтаційну зустріч для випускників-ліцеїстів у Яготині

У рамках профорієнтаційної роботи у п’ятницю, 28 квітня 2023 року, викладачі кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі провели профорієнтаційну зустріч з випускниками 11-х класів 3-х ліцеїв у місті Яготині на Київщині. З майбутніми вступниками працювали кандидат історичних наук, доцент Катерина Варивода, кандидат історичних наук, доцент Оксана Миздренко й викладач Вікторія Горбачевська.

У ході зустрічей майбутнім абітурієнтам було презентовано факультети та спеціальності університету, окреслено можливості розвитку та професійного зростання в межах презентованих спеціальностей. Надано основну інформацію щодо діяльності закладу і міста, умов вступу та вартості навчання, особливостей теоретико-практичної підготовки.

Поряд з тим було продемонстровано відеоматеріали щодо матеріально-технічного та навчально-лабораторного оснащення в УГСП, особливостей проведення навчально-польових та педагогічних практик тощо.

Наголошувалося на тому, що основою діяльності Університету Григорія Сковороди в Переяславі є принцип студентоцентризму, який проявляється в організації освітнього процесу та простору, студентському самоврядуванні та дозвіллі.

Наостанок присутнім роздали пам’ятки вступника, буклети та візитівки для проходження анкетування майбутніх абітурієнтів. Зустрічі пройшли у теплій, доброзичливій, сприятливій атмосфері.  З нетерпінням очікуємо кожного з учнів-учасників зустрічі у стінах нашої альма-матер.

 

Пресцентр кафедри медико-біологічних дисциплін і валеології