«Безпека життєдіяльності, екологія і охорона здоров’я дітей і молоді ХХІ сторіччя: сучасний стан, проблеми та перспективи» – цьогоріч конференція відбудеться 28-29 вересня

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси кафедра медико-біологічних дисциплін і валеології > «Безпека життєдіяльності, екологія і охорона здоров’я дітей і молоді ХХІ сторіччя: сучасний стан, проблеми та перспективи» – цьогоріч конференція відбудеться 28-29 вересня

Запрошуємо науковців, аспірантів, магістрантів, здобувачів, студентів взяти участь у роботі ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Безпека життєдіяльності, екологія і охорона здоров’я дітей і молоді ХХІ сторіччя: сучасний стан, проблеми та перспективи», яка відбудеться 28-29 вересня 2023 року.

Серед запланованих напрямків роботи конференції: психосоматичне здоров’я українців у сучасних умовах повномасштабної російської воєнної агресії; екологічні ризики і небезпеки в умовах воєнного часу; психолого-педагогічні аспекти безпеки життєдіяльності та охорони здоров’я дітей і молоді; соціальні небезпеки в контексті викликів сучасності; інформаційні небезпеки та їх вплив на психосоматичне здоров’я учнівської та студентської молоді; медико-біологічні аспекти безпеки життєдіяльності дітей та підлітків; реалізація наступності дошкільної, початкової, середньої і вищої ланок освіти в забезпеченні здоров’я дітей, підлітків і молоді; формування здоров’язбережувальної компетентності в майбутніх вихователів, учителів та психологів; здоров’язбережувальний супровід організації освітнього процесу в закладах загальної середньої та вищої освіти; ефективність впровадження здоров’язбережувальних технологій в освітніх закладах.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, французька та інші мови держав-членів ЄС.

Матеріали конференції будуть розміщені на сайті Університету Григорія Сковороди та опубліковані у збірнику наукових праць.

Усі учасники гарантовано отримують сертифікати учасників (12 годин, 0,4 кредити ЕКТС) збірник та програму конференції (PDF).

Публікація статей буде здійснюватися тільки після оплати організаційного внеску. Обов’язково надсилайте електронною поштою відскановану квитанцію або документ у форматі PDF, що підтверджує оплату!

Щоб опублікувати статтю в нашому збірнику, Вам необхідно: оформити статтю і анкету учасника відповідно до вимог; вислати до 30 серпня 2023 року включно на e-mail: bjd_conf@ukr.net: статтю, оформлену відповідно до вимог і за зразком; індивідуальну анкету учасника, оформлену за зразком; відскановану (сфотографовану) квитанцію про оплату. Назвати файли варто за прізвищем (наприклад: Іванов_стаття, Іванов_анкета, Іванов_квитанція). У темі листа вказати «Стаття до збірника». При отриманні матеріалів оргкомітет упродовж 2 днів надсилає на адресу автора лист із підтвердженням отримання матеріалів.

Адреса оргкомітету: кафедра медико-біологічних дисциплін і валеології (406 ауд.), вул. Сухомлинського, 30, м. Переяслав, Київська область, індекс 08401.

ПІБ відповідального секретаря − Варивода Катерина Сергіївна.

Контактний телефон: 0(99) 224 80 41.

e-mail: bjd_conf@ukr.net

З вимогами до статті, прикладом оформлення та іншою більш детальною інформацією ви можете ознайомитися в інформаційному листі.

 

Пресцентр кафедри методико-біологічних дисциплін і валеології