Жіноча збірна України з футзалу на чолі із капітанкою, сковородинівкою Юлією Титовою вперше в історії стала віцечемпіоном Європи

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Жіноча збірна України з футзалу на чолі із капітанкою, сковородинівкою Юлією Титовою вперше в історії стала віцечемпіоном Європи

Жіноча збірна України з футзалу стала срібним призером чемпіонату Європи. У вирішальному поєдинку наша команда поступилася іспанкам, хоч напередодні здобула перемогу над збірною Угорщини, яка була господинею турніру, і вперше в історії вийшла до фіналу чемпіонату Європи.

За повідомленням низки ЗМІ, у першій половині фінального матчу українки намагалися дати суперницям бій. Проте варто визнати, що на даному етапі наші дівчата поки поступаються за рівнем майстерності «Фурії росі». Тому за всієї самовіддачі «жовто-сині» пропустили тричі.

Надалі в дебюті другої 20-хвилинки ще один м’яч опинився у воротах Кислової. Останні п’ять обертів секундної стрілки підопічні Олега Шайтанова розпочали з грою у п’ять польових та відіграли один із голів. Одначе майже одразу отримали удар у порожні ворота. Далі тренерський штаб нашої збірної дозволив зіграти усім дівчатам із заявки, тому про інтригу на фінальні хвилини мови не було.

Вітаємо збірну України та її багаторічного капітана, випускницю факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Юлію Титову. Бажаємо нових спортивних перемог!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я