Освітян запрошують долучитися до марафону про чирлідинг як універсальну форму мотивації учнів на уроках фізкультури

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Анонси факультету > Освітян запрошують долучитися до марафону про чирлідинг як універсальну форму мотивації учнів на уроках фізкультури

Учителі фізкультури можуть долучитися до Всеукраїнського марафону освітніх практик на тему «Чирлідинг – універсальна форма мотивації та активізації учнів на уроках із фізичної культури та з фізкультурно-оздоровчих заходах». Про це повідомлять на платформі Освіта.ua.

Хто може долучитися? Участь в онлайн-заході можуть взяти представники органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, інклюзивно-ресурсних центрів, керівники і вчителі фізичної культури, хореографи закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти, викладачі закладів вищої освіти, науковці, аспіранти.

Робота запланована у трьох запланованих семінарах-практикумах:

– 23 лютого 2023 року семінар-практикум на тему: «З чого почати запровадження чирлідингу в закладі освіти: урочна, позаурочна та позашкільна діяльність?»;

– 1 березня 2023 року семінар-практикум на тему: «Від групи підтримки на уроці та спортивних заходах до шкільної команди з чирлідингу»;

– 2 березня 2023 року семінар-практикум на тему: «Елементи гімнастики і акробатики на уроках з чирлідингу – це просто, безпечно і гендерно».

У рамках проведення марафону відбудеться підвищення кваліфікації педагогічних працівників з можливістю отримання сертифікатів на 3 години / 0,1 ЄКТС або 6 годин / 0,2 ЄКТС чи 15 годин / 0,5 ЄКТС.

Якщо ви хочете отримати електронний сертифікат підвищення кваліфікації, необхідно оплатити організаційний внесок у сумі від 100 до 250 грн залежно від кількості годин.

Участь у заході в якості слухача є безоплатною. Початок усіх практикумів марафону – о 14:00. Зареєструватися можна за посиланням.

Дізнатися більш детальну інформацію можна за телефонами: (067)-756-65-52 (Андрій Анатолійович Боляк), (097)-842-32-67 (Галина Анатоліївна Коломоєць).

 

За матеріалами Освіта.ua