Студент ФФКСЗ Дмитро Солорєв достойно виступив на Чемпіонаті України з рукопашного бою – його тренер є аспірантом УГСП

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Студент ФФКСЗ Дмитро Солорєв достойно виступив на Чемпіонаті України з рукопашного бою – його тренер є аспірантом УГСП

Протягом 29-30 жовтня 2022 року у столиці на базі Київського олімпійського коледжу Всеукраїнська федерація рукопашного бою проводила Чемпіонат України з рукопашного бою, присвячений воїнам, які захищають Україну від російських загарбників. Університет Григорія Сковороди в Переяславі на чемпіонаті представив студент-магістрант І року навчання спеціальності «Фізична культура» Дмитро Солорєв.

Дмитро виступав у двох розділах: фул-контакт і лайт-контакт. Варто відмітити, що спортсмен тренувався під керівництвом Віктора Адобаша, який є аспірантом нашого університету.

У результаті змагань Дмитро посів ІІІ місце у фул-контакті і ІІІ місце у лайт-контакті.

«Вагова категорія була 90+ – це супер важка вага. Тому з власною вагою у 91 кг було не зовсім зручно битися з 110-120-кілограмовими дядьками [сміється]», –поділився своїми емоціями Дмитро.

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі надзвичайно пишається здобутками своїх студентів та зичить Дмитру подальших успіхів!

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я