«Зустріч з роботодавцями ‒ важливий етап підготовки до акредитації»: сковородинівці з ФФКСЗ зустрілися зі стейкхолдерами освітніх програм

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини кафедри спортивних ігор > «Зустріч з роботодавцями ‒ важливий етап підготовки до акредитації»: сковородинівці з ФФКСЗ зустрілися зі стейкхолдерами освітніх програм

Днями на факультеті фізичної культури, спорту і здоров’я відбулася зустріч зі стейкхолдерами роботодавцями. Гаранти освітніх програм за спеціальністю 014 Середня освіта (фізична культура) та 017 Фізична культура і спорт кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент, заступник завідувача кафедри спортивних ігор з профорієнтаційної роботи Володимир Степаненко; кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, заступник  декана з навчальної роботи (денна форма навчання) Петро Коханець; кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, заступник декана з навчальної роботи (заочна форма навчання) Андрій Пивовар; кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з навчально-методичної роботи В’ячеслав Різник та колектив студентів та викладачів факультету розглянули шляхи удосконалення освітнього процесу з роботодавцями.

Повідомляється, що голова правління СК «Бориспіль-софт» м. Бориспіль Сергій Кот, тренер-викладач ДЮСШ м. Переяслава Максим Мальченко й тренер-викладач Юрій Савенюк м. Бориспіль дали цінні рекомендації щодо удосконалення освітньо-професійних програм факультету.

Також у рамках зустрічі серед школярів Борисполя та Переяслава було проведено Турнір з футболу пам’яті професора Олега Джуса «ДжусФутболФест».

Нагадаємо, у Всесвітній день вчителів в УГСП визначили кращих у легкій атлетиці та перетягуванні линви: результати змагань та світлини.

Пресцентр факультету