«Срібні» і «бронзові»: два випускники та один здобувач ФФКСіЗ гідно представили УГСП на Кубку світу з боксу серед студентів

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Вітання > «Срібні» і «бронзові»: два випускники та один здобувач ФФКСіЗ гідно представили УГСП на Кубку світу з боксу серед студентів

Кілька днів тому завершився семиденний Кубок світу з боксу серед студентів – «University World Cup Combat Sports – Samsun 2022». Серед чемпіонів, які представляли заклади  вищої освіти з усього світу, є й випускники та студенти Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Про це сповістила Всеукраїнська Федерація Студентського Боксу на своїй сторінці у Facebook.

Повідомляється, що збірна команда України з боксу серед студентів з першого дня продемонструвала свої амбітні цілі, показавши в ринзі високу майстерність і проявивши волю до перемоги. Адже, нашим боксерам випало не просте жеребкування і вже в перших поєдинках вони зустрілися з бійцями високого класу.

Кожен день змагань піднімав рівень поєдинків і кожний двобій був кращий за попередній. У залі панувала гіпер конкурентна атмосфера. Емоційне напруження і хвилювання зашкалювали.

Відповідальність та прагнення до перемоги у славу України будь-якою ціною ось якості, які проявили абсолютно всі хлопці та дівчата нашої команди!

Тренерський штаб, потужно представлений на цих змаганнях з боку України, зробив все можливе і навіть більше, щоб спортсмени були в найкращій формі та гідно пройшли кожен поєдинок.

По заключенню фінального дня збірна команда України з боксу серед студенів завоювала: 4 золотих, 6 срібних та 3 бронзі нагороди. Серед переможців такі сковородинівці, команда Київської обласної федерації боксу:

БРОНЗА

57 кг. Дагли Алі, м. Бровари, тренер – І. Цвітненко, студент Університету Григорія Сковороди в Переяславі

СРІБЛО

80 кг. Іван Папакін, м. Бровари, тренер – О. Поліщук, випускник Університету Григорія Сковороди в Переяславі

92+ кг. Дмитро Ловчинський, м. Бровари, тренер – О. Поліщук, випускник ніверситету Григорія Сковороди в Переяславі

Відомо, що у підсумку збірна команда України з боксу серед студентів посіла: 1-ше командне місце серед чоловіків, 2-ге командне місце серед жінок, 1-ше загальнокомандне місце по здобутим медалям та 2-ге загальнокомандне місце серед чоловіків та жінок.

Вітаємо нашу команду боксерів, зокрема сковородинівців, з цим високим досягненням. Цей результат особливо важливий сьогодні, адже в умовах війни наши спортсмени продовжують вносити вклад в перемогу України!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, за матеріалами ProSlav