Гірка вістка з фронту – у серпні загинув випускник ФФКСЗ, воїн Денис Андрусенко

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Гірка вістка з фронту – у серпні загинув випускник ФФКСЗ, воїн Денис Андрусенко

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковорода в Переяславі з гіркотою повідомляє про болючу втрату для української нації та всієї сковородинівської, спортивної спільноти. Героїчно захищаючи Україну, загинув наш випускник, незламний воїн, уродженець Донеччини Денис Андрусенко.

 За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Дениса Володимировича у липні 2015 року було відзначено – нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Відомо, що Денис загинув напередодні Дня Незалежності України, 22 серпня 2022 року, однак офіційне підтвердження загибелі факультет отримав лише нині. Викладачі пригадують його активним, життєрадісним, світлим юнаком, який будував свої плани на життя, вдихав кожну його мить на повні груди, радував своїх близьких та друзів, мріяв, любив. Він був та залишиться для нас справжнім мужнім хлопцем людиною ідеї та дії. Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу…

Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті – ховати свою дитину. Відтак увесь Університет Григорія Сковороди в Переяславі, рідний факультет, усі хто знав Дениса в Переяславі висловлюють найщиріші слова співчуття родині й близьким. Він навіки в наших серцях!

 Світла пам’ять Герою!

Навіки в строю!

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я