Наші легкоатлети знову з нагородами: студенти УГСП достойно виступили на Кубку України у Львові

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини факультету > Наші легкоатлети знову з нагородами: студенти УГСП достойно виступили на Кубку України у Львові

Протягом 22-23 липня у Львові на легкоатлетичному стадіоні «Скіф» проходив Кубок України з легкої атлетики. Переяславщину представляла команда з чотирьох атлетів, які змагалися у чотирьох видах програми і продемонстрували достойні результати. Серед них – студенти факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ.

Так, студент ІІ курсу Станіслав Коноваленко в бігу на 100 м (11.21) потрапив в шістку найкращих, а в бігу на 200 м (22.30) з особистим рекордом був п’ятим. Випускник ОР «Бакалавр» Денис Могильний в бігу на 1500 м (4.03) став шостим.

Крім того, Карина Тищенко, яка планує стати нашою студенткою цьогоріч, здобула бронзову нагороду з особистим рекордом в бігу на 800 м (2.21.12). А ще один представник Переяславщини Владислав Ємець виборов срібну нагороду в бігу на 100 м (10.89).

Щиро вітаємо наших спортсменів і їх тренера. Бажаємо завжди сміливо і гордо рухатися тільки вперед, долаючи всі перешкоди на шляху до перемоги. Ми пишаємося вами!

 

Пресцентр факультету фізичної культури, спорту і здоров’я