ФФКСіЗ запрошує до участі в конференції, де проговорять шляхи модернізації функціонування сфери фізичної культури і спорту у сучасному суспільстві

Факультет фізичної культури, спорту і здоров’я > Новини кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту > ФФКСіЗ запрошує до участі в конференції, де проговорять шляхи модернізації функціонування сфери фізичної культури і спорту у сучасному суспільстві

Кафедра спортивних ігор, кафедра теорії та методики фізичного виховання і спорту та кафедра спортивних дисциплін і туризму факультету фізичної культури, спорту і здоров’я запрошує усіх охочих студентів, магістрантів та аспірантів взяти участь у роботі ХVI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Шляхи модернізації функціонування сфери фізичної культури і спорту у сучасному суспільстві». Вона відбудеться 26 травня 2022 р. в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі.

Тематичні напрями роботи конференції:

  • сучасний стан та перспективи розвитку спортивних ігор, туризму та спортивних дисциплін в Україні;
  • психолого-педагогічні аспекти фізичного виховання школярів і студентів;
  • медико-біологічні проблеми фізичного виховання і спорту учнівської молоді;
  • здоров’язберігаючі технології у навчально-виховному процесі загальноосвітніх закладів;
  • актуальні питання навчання та тренування в спортивних дисциплінах, туризмі та спортивних іграх.

Повідомляється, що для участі у конференції слід до 19 травня 2022 р. надати в оргкомітет статті за темою власних наукових досліджень.

Вимоги до оформлення матеріалів:

Матеріали приймаються у електронному вигляді, обсягом 3-5 сторінок тексту (шрифт 14, інтервал 1,5, поля – 2 см, абзацний відступ 1,25 см, формат Windows / Word 6.0/7.0, мова українська, таблиці або малюнки – не більше двох подаються на окремому аркуші). Посилання на літературні джерела подаються у квадратних дужках з вказівками номера джерела.

Структура статті: назва статті посередині аркуша великими літерами; через 2 інтервали ім’я і прізвище автора по центру аркуша; назва навчального закладу, факультет, курс, група; прізвище й звання наукового керівника; анотація (не менше 400 знаків) українською мовою, ключові слова (4-5 слів); постановка проблеми, аналіз останніх досліджень і публікацій; мета і завдання дослідження; результати дослідження; висновки; список літератури (5-8 джерел). Грошовий внесок за публікацію матеріалів – 90 грн.

Задля публікації тез доповідей прохання направити їх текст, оформлений згідно наведених вище вимог на електронну адресу: ira_94@ukr.net (із обов’язковим зазначенням теми: «Прізвище та ініціали автора»).У назві файлу також необхідно вказати прізвище першого автора. Після отримання тез авторові буде надіслано повідомлення про отримання. Тези, які не відповідають вимогам, а також такі, що вислані пізніше зазначеного терміну, опубліковані не будуть.

Пресцентр факультету